Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeerium kuulutab välja parimad koostööpartnerid (2005-11-10 12:50:51)


Reedel, 11. novembril Põllumajandusministeeriumi 87. aastapäeva tähistaval aktusel kuulutab põllumajandusminister Ester Tuiksoo välja ministeeriumi 2005. aasta parimad koostööpartnerid ja noorte fotokonkursi “Maal on mõnus” võitjad.

Traditsiooniliselt on Põllumajandusministeeriumi aastapäeval ministeeriumis lahtiste uste päev. Kell 13.00 toimub ministeeriumi suures saalis aastapäeva aktus, kus minister Ester Tuiksoo tunnustab ministeeriumi 2005. a parimaid koostööpartnereid.

Lisaks oraganisatsioonidele on esitatud tunnustamise vääriliseks ka isikuid, kes on olnud ministeeriumile tugevaks toeks ning seeläbi aidanud kaasa nii põllumajanduse kui ka maaelu  ja  Eesti toidu sektori maine tõstmisele.

Aastapäeva aktusel autasustab minister ka laste ja noorte fotokonkursi “Maal on mõnus” võitjaid. Külalistele esinevad Eesti Raadio laululapsed.

Aktusele on oodatud kõik huvilised ja ministeeriumi endised töötajad.

Möödunud aastal valiti Põllumajandusministeeriumi parimateks koostööpartneriteks Eesti Konsulentide Ühing, Tartumaa Põllumeeste Liit ja Eesti Piimaliit.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 10.11.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.