Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Linn kutsub tartlasi osalema uue trükise väljaandmisel (2011-11-08 12:32:16)

Tartu linnavalitsus kavatseb tänavu linna tutvustava esindustrükise anda välja tartlaste kaasabil ja ootab neilt oma kodulinna kohta fotosid ning mõtteid.

„Saja tuhande elanikuga Tartus nähakse linna ja mõeldakse Tartule sajas ja tuhandes erinevas pilgus ja mõttes. Anname sõna neile, kes oma mõtteid ja tundeid kodulinnast üle maailma jagada soovivad. Mida rohkem ja seinast seina mõtteid ning fotosid meie lauale koguneb, seda tartulikumalt värvikama trükise saame. Seepärast kutsungi kõiki tänaseid ja endisi tartlasi uue trükise väljaandmisel kaasa lööma,“ ütles avalike suhete osakonna juhataja Indrek Mustimets.


Trükise tööpealkirjaks on „Meie Tartu“ ja see on eelkõige mõeldud kinkimiseks Tartu külalistele.


Trükise koostamiseks oodatakse fotosid, mis iseloomustavad tänapäeva Tartut tema erinevatest külgedest ja linnakodanike endi pilgu läbi. Piltidel võiks olla erinevad linnaosad ja aastaajad, inimesed oma igapäevategevuste juures, tartulikud detailid ja sündmused jpm. Samuti oodatakse mõttekilde, muljeid, meeleolusid, säutse, lühiluuletusi vmt, mis väljendaksid tartlaste suhet oma kodulinnaga. Ühe mõtte pikkus võiks olla umbes 140 tähemärki.


Mõtteid ja fotosid saab saata aadressil meie@tartu.ee või tuua raekoja esimesel korrusel asuvasse infokeskusesse.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 08.11.2011 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.