Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eestlane esindab täna rahvusvahelisel avaliku kõnelemise maailmameistrivõistlusel Euroopa eest (2011-11-02 12:28:24)

BRÜSSEL. Harald Lepisk Toomemäe Ettevõtlike Noorte Kojast võistleb täna maailma avaliku kõnelemise võistluse finaalis Brüsselis, kus ta esindab Euroopat. Lepisk võistleb esikoha eest Aasia, Ameerika ja Aafrika esindaja vastu.

Võistlus toimub täna Ettevõtlike Noorte Koja JCI Maailmakongressil Brüsselis.

"Maailmataseme finaalis räägime silmapaistvatest kõnelejatest, kes on sõelutud eelvoorude kaudu tuhandete kandidaatide hulgast. See on üheaegselt suur au ja ka väljakutse, kus iga sõna ja liigutus võib saada määravaks.” rääkis Lepisk, kes oma igapäevatöös koolitajana esineb sagedasti.

Avaliku kõnelemise võistlus ( JCI Public Speaking Championship) on JCI poolt ellukutsutud kindlate reeglitega võistlus, kus osalejad peavad kokkulepitud teemal ja kindla aja jooksul pidama maha sütitava kõne publikut haaraval viisil.

Sel aastal toimuva avaliku kõne võistluse teema baseerub JCI asutaja Henry Giessenbier’i kõne tsitaadil. Teemaks on “ Kuidas suunata inimesed looma püsivat ja igavest rahu” ( "To stir the people toward the establishment of a permanent and everlasting peace”) .

Avaliku kõne võistlus toimub Brüsselis, 1.-5. novembriL toimuva JCI Maailmakongressi ajal.

Ettevõtlike Noorte Koda JCI on rahvusvaheline ettevõtlike noorte inimeste võrgustik, kuhu kuuluvad initsiatiivikad kuni 40aastased juhid ja professionaalid. JCI pakub oma liikmetele soodsat keskkonda oma juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse arendamiseks ja rahvusvahelise suhtevõrgustiku loomiseks. Kogu võrgustiku laiem eesmärk on innustada noori inimesi looma üheskoos positiivset muutust ühiskonnas.

JCI organisatsiooni kuulub ligi 200 000 liiget üle maailma. Eestis on JCI esindatud seitsmes linnas kokku ligi 300 liikmega.

Ettevõtlike Noorte Koda võtab vastu uusi liikmeid. Liikmeks saamiseks tuleb välja valida sobiv koda kodulehel jci.ee ja seejärel ühendust võtta koja presidendiga.

Allikas: Ettevõtlike Noorte Koja JCI Estonia 02.11.2011 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.