Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Näitus "Vereta jaht - 14" Eesti Loodusmuuseumis 27.10.2011 - 13.11.2011 (2011-10-26 12:32:13)


Neljapäeval, 27. oktoobril kell 16.00 avatakse Eesti Loodusmuuseumis näitus loodusfotovõistluse "Vereta jaht" valitud töödest ning kuulutatakse välja tänavused võitjad.

20. mail kogunesid Pärnumaale Pootsisse loodusfotograafid, et pidada maha neljateistkümnes loomafotovõistlus "Vereta jaht". Jaht toimus RMK Jäärumetsa jahimajandi metsalaamades ja rannaniitudel.
Vereta jaht on pärisjahile sarnanev jaht, kus relvadeks on fotokaamerad ja laskemoonaks mälukaardid ning jahisaagiks hulgaliselt looma- ja looduspilte. Ei ühtegi pauku, vaid vaiksed kaameraklõpsud.

Fotokaameratega hiiliti ja varitseti väärilist saaki varavalgest hilisõhtuni. Fotojahti peeti Pärnumaa metsades, soodes ja niitudel 20. mai õhtust 22. mai keskpäevani. Selle jahi jahiloomaks oli metskurvits, kuid jahtida võis kõike ja kõikjal - nii vees, õhus kui maal. Näitusele välja pandud saak iseloomustab Jäärumetsa jahipiirkonna maastikke ja selle asukaid.

Varasematel aastatel on jahiloomaks olnud sokk, metssiga, kobras, metskits, põder, karu, ilves, teder, metsis, mäger, saarmas ja metsnugis. Fotojahti on erinevatel aastatel peetud RMK Väätsa, Mahtra, Hiiumaa, Kuressaare, Suure-Jaani, Nõva ja Anguse jahimajandites, Põhja Kõrvemaal ning Kilingi-Nõmme piirkonnas.

Loomafotovõistlust "Vereta jaht" korraldatakse alates 1997. aastast.


Allikas: Eesti Loodusmuuseumi 26.10.2011 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.