Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
170 helget pead otsivad lahendusi Eesti keskkonnaprobleemidele (2011-10-22 01:13:22)

22.10.2011 korraldavad Eestimaa Looduse Fond ja TEDxTallinna meeskond koostöös sündmuse TEDxLoodusele, kus üle poolesaja inimese otsivad uusi ideid, mida teha looduse heaolu nimel. Esinevad näiteks merebioloog Mart Jüssi, keskkonnaminister Keit Pentus, prügivaba elukorralduse propageerija Joan Marc Simon ja Eesti Energia põlevkiviekspert Tõnis Meriste.

Eestimaa Looduse Fondi juhi Jüri-Ott Salmi sõnul teevad ürituse eriliseks just erineva tausta ja kogemusega osalejad: „Sündmus toob kokku ja ärgitab loodusele mõtlema väga erineva erialase taustaga inimesi, mis loob soodsa pinnase tänavu kahekümnendat sünnipäeva tähistavale Eestimaa Looduse Fondile inspireerivate mõtete kogumiseks ja uute algatuste ellukutsumiseks.“

„TEDxTallinna missiooniks on julgustada inimesi suurelt ja avaralt mõtlema, sõltumata sellest, mis elualal nad tegutsevad. Looduse heaolu on niivõrd mitmekülgne ja oluline teema, millest keegi ei saa täna enam mööda vaadata, „lisas Elina Kivinukk, TEDxTallinna üks eestvedajatest.

Rocca al Mare Koolis algusega kell 10.30 toimuva TEDxLooduse kõnesid on võimalik jälgida ka veebi otseülekandes http://www.tedxtallinn.org/

Eestimaa Looduse Fond (ELF) on 1991. aastal asutatud vabatahtlik kodanikeühendus, mille eesmärgiks on kogu Eesti looduse ja mitmekesisuse hoidmine. Koostöös paljude inimeste ja organisatsioonidega on ELF eestvedajaks mitmete Eestile oluliste looduskaitsetööde tegemisel, rahvusparkide ning looduskaitsealade rajamisel ja Eesti loodusväärtuste kaardistamisel.

TEDxTallinn on osa maailma ühest mõjukaimast kodanikualgatusest, mis kohalike huviliste eestvedamisel teeb võimalikuks heade ideede levitamise rahvusvaheliselt tuntud TED konverentside eeskujul. TEDxTallinna meeskonnas on täna ligi 20 aktiivset inimest erinevatelt elualadelt.


Allikas: Eestimaa Looduse Fondi 21.10.2011 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.