Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikooli sügispäevad toovad Tähtverre põnevaid ettevõtmisi (2011-10-17 12:21:36)

Eesti Maaülikooli Üliõpilasesindus korraldab tudengite sügispäevade raames Tartus Tähtveres mitmeid lõbusaid üritusi, mille raames tuleb orienteeruda, katsuda jõudu maasturiga või minna kiirkohtingule õppejõududega.

"Kuna paljud maaülikooli tudengid ei jõua koolitundide tõttu kõikidest sügispäevade üritustest osa võtta ning asuvad enamjaolt ka meie linnaku ühiselamutes, siis tahtsime neile omalt poolt pakkuda võimalust aktiivseks ajaveetmiseks meie ülikooli ümbruses," rääkis Eesti Maaülikooli Üliõpilasesinduse aseesimees Andre Purret.

Esmaspäeval, 17. oktoobril algusega kell 17.00 toimub Eesti Maaülikooli spordihoone (Kreutzwaldi 3) parklas võistlus "Neljarattaline kiiresti ja kaugele", kus kuni neljaliikmelised võistkonnad peavad aja ja kauguse peale lükkama neljarattaveolist maasturit.

Teisipäeval, 18. oktoobril algusega kell 17.00 orienteeruvad poisist ja tüdrukust koosnevad kaheliikmelised võistkonnad "Kehad vahetusse" käigus Tähtvere linnaosas, kusjuures võistluse käigus tuleb neil lahendada erinevaid meeleolukaid ülesandeid. Ülesannete lahendamisel saavad poisid aimu tüdrukute mõttemaailmast ja käitumisstiilidest ning vastupidi.

Kolmapäeval, 19. oktoobril algusega kell 17.00 toimub Eesti Maaülikooli peahoones (Kreutzwaldi 1A) "Speeddate õppejõududega". Kiirkohtingu raames saavad osalejad õppejõududelt küsida küsimusi, milleks kunagi võimalust pole olnud.

Samal nädalal, 17.-24. oktoobril korraldavad EMÜ Üliõpilasesindus ning Kunsti- ja disainigrupp ka fotokonkursi „Märka sügist maaülikoolis“. Konkursi eesmärgiks on esitada fotosid, mis illustreerivad sügist ja sügise saabumist nii Eesti Maaülikooli linnakus kui hoonetes.

Vaata lisa: http://ye.emu.ee/sygispaevad


Allikas: Eesti Maaülikooli Üliõpilasesinduse 17.10.2011 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.