Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Veel saab esitada kandidaate Aasta Keskkonnateo konkursile (2011-10-17 12:14:48)

Keskkonnaministeerium ootab veel kuni 28. oktoobrini ettepanekuid Aasta Keskkonnateo konkursi kandidaatide kohta. Ettepanekuid saavad esitada kõik, kes soovivad tunnustada eraisikuid, asutusi, ettevõtteid ja organisatsioone nende panuse eest keskkonna heaks.

Aasta Keskkonnateo ja Aasta Keskkonnateokese auhindadele saavad kandidaate esitada kõik soovijad ja lubatud on nii teiste kui ka enda kandidatuuri ülesseadmine. Ettevõtetel on võimalik kandideerida Aasta Keskkonnategija auhinnale ja selles kategoorias on lubatud ainult iseenda kandidatuuri esitamine.

Konkursi Aasta Keskkonnategu 2011 võitjad tehakse teatavaks detsembri alguses. Konkursil osalemine on hea võimalus laiemalt tutvustada oma keskkonnaalast tegevust.

Parimate keskkonnateokeste ja keskkonnategude vahel jagatakse ära 4474 euro suurune rahaline preemia. Aasta parimad keskkonnategijad saavad kasutada konkursi märki oma keskkonnasõbralike toodete ja -teenuste tähistamiseks ning oma keskkonnasõbraliku tegevuse reklaamimiseks. Samuti valib Keskkonnaministeerium Aasta Keskkonnategija 2011 kategooria laureaatide seast välja kandidaadid, kellel on võimalus osaleda 2012. aastal toimuval üle euroopalisel keskkonnasõbralike ettevõtete konkursil.

Esitatud töid hindab kaks komisjoni, kuhu kuuluvad keskkonnaspetsialistid, avaliku sektori ja valitsusväliste organisatsioonide esindajad.

Kandideerimiseks tuleb vastata konkursi ankeedis esitatud küsimustele ning saata see koos konkursitööd tutvustava materjaliga kas e-posti teel aadressile keskkonnategu@envir.ee või posti teel Keskkonnaministeeriumi aadressil Narva mnt 7a, 15172 Tallinn. Ankeedi saab alla laadida Keskkonnaministeeriumi kodulehelt www.envir.ee/keskkonnategu.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 17.10.2011 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.