Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeerium kutsub osalema jäätmetekke vähendamise nädalal (2011-10-06 16:58:55)

Paljudes Euroopa riikides toimub 19.-27. novembrini jäätmetekke vähendamise nädal, mille eesmärk on näidata erinevate ettevõtmiste kaudu lihtsaid võimalusi, kuidas igapäevaelus liigsele jäätmetekkele piir panna ning kutsuda üles neid võtteid aktiivselt kasutama.

„Kampaania toimub juba kolmandat korda ning rahvusvaheline huvi teemat teadvustada järjest kasvab,“ ütles Keskkonnaministeeriumi jäätmeosakonna peaspetsialist Ulvi-Karmen Möller „Võrreldes 2009. aasta avakampaaniaga on osalevate riikide ja läbiviidavate ettevõtmiste arv kahekordistunud, kusjuures tänavu osaleb projektis juba 20 riiki üle Euroopa,“ täpsustas Möller.

Keskkonnaministeerium kutsub jäätmetekke vähendamise nädalal kaasa lööma ka Eesti avaliku sektori asutusi ja organisatsioone, mittetulundusühinguid, era- ja tööstusettevõtteid, kultuuri-, spordi-ja haridusasutusi ning muidu aktiivseid kodanikke. „Selleks tuleb korraldada üritus, mis näitab, kuidas igapäevaselt tekkivate jäätmehulka vähendada,” märkis Möller. Parimat ettevõtmist tunnustab ka rahvusvaheline žürii.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 06.10.2011 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.