Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toidumessil pakutakse kvaliteetset Eesti toitu (2005-11-02 14:14:47)


Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) stendi peateemaks tänavusel 11. Tallinna Toidumessil on "Hea Eesti Toit". Näituse raames toimub "Tunnustatud Eesti Maitse" ja "Tunnustatud Maitse" märgi saanud toodete esitlemine ja degustatsioon, lisaks tutvustatakse stendil Eesti Toidu arengukava ja kodulehte www.eestitoit.ee
 
EPKK kaaseksponentidena on stendil seekord esindatud OÜ Vahvlivabrik erinevate kaera-, liiva- ja vahvliküpsiste ning vahvlitopsidega, samuti OÜ Viru Muna, kes tutvustab oma pakendatud kanamunade tootesarju "Häämuna" ja "Tervislik Häämuna" ning  AS Arke Lihatööstus oma täissuitsuvorstide sarjaga.
 
Eesti Toidu stendil tutvustatakse ka sel aastal kõikidel messipäevadel "Tunnustatud Eesti Maitse" ja "Tunnustatud Maitse" märgiga pärjatud tooteid ning messikülalised saavad stendil märgitooteid ka degusteerida.
Erilise tähelepanu all on 2005. aastal kvaliteedimärgi saanud tooted, mida on võimalik messil proovida.

Turunduse spetsialisti Piret Õunapuu sõnul on esimesel päeval suurem huvi just erinevate ametikooli õpilaste ja õpetajate poolt ja loodab, et messile leiavad tee ka paljud jaekaubanduse esindajad, et väljasolevatel ettevõtetel tekiks palju võimalusi enese tutvustamiseks ja kasulike kontaktide loomiseks.

EPKK juhatuse esimees Ants Käärma arvab pärast ringkäiku messil, et on märgata suuremat huvi just kodumaise ettevõtte ja toote vastu. 

Tallinna Toidumess toimub sel aastal juba 11. korda ja lisaks seitsmekümnele kodumaisele ettevõttele on oma toodangut tutvustamas ka nelikümmend välismaist eksponenti. Tallinna Toidumessist on saanud professionaalide kohtumispaik, kuhu oodatakse üle 10 000 külastaja.
 
Hea Eesti Toit asub stendil nr 107. EPKK stendi kujunduse autor on disainer Marju Liigand ja stendi ehituse korraldas Taveco Design.
 

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja  02.11.2005 pressiteade


 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.