Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Täna algas Uue Maailma tänavafestival (2011-09-03 12:07:20)

Uue Maailma tänavafestival algas täna kell 12 kireva aiateemalise paraadiga Uue Maailma Seltsimaja eest (Koidu 82). Festivalile annavad tänavu näo kunstnik Okeiko tegelased ja aiateemalised tegevused, mis näitavad, kuidas võib linnaruumi mitmekülgsemaks ja sõbralikumaks muuta.

Aiateemaga seoses ilmestavad festivaliala taaskasutatavatest materjalidest valmistatud ajutised tänavakonteinerid ja toimub erinevaid töötubasid.
Näiteks õpetab Hobilabor, kuidas lihtsatest vahenditest ise meisterdada elektroonilist lille janu tunnetajat. Palju põnevat on pakkuda ka neile, kellele aiateema veidi kaugem: Hasso Krull ja Karoliina Pihelgas peavad terve laupäeva Tõlkeluule telki, Kinobuss õpetab multikate tegemist ja LomoLoome tutvustab lomograafia võimalusi.
Kavaga on võimalik tutvuda aadressil www.uusmaailm.ee/festival

Festivali esitleb Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011, korraldab Uue Maailma selts. Sündmust toetavad Tallinna linn, Euroopa Komisjoni Esindus Eestis, Bauhof, A le Coq, EcoOil.

Uue Maailma asum paikneb Tallinna kesklinnas Pärnu maantee ning Tehnika ja Suur-Ameerika tänava vahelisel alal. Uue Maailma seltsi eesmärk on ühendada kohalikke elanikke, korteriühistuid ja ärisid.


Allikas: www.uusmaailm.ee 03.09.2011 pressiteade, Madle Lippus



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.