Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnategu ootab tegijaid (2005-10-24 20:57:17)


43. nädala lõpuni saab esitada kandidaate tavaks kujunenud Aasta keskkonnateo konkursile, mis tunnustab keskkonna heaks tehtud erilisi ja silmapaistvaid tegusid.
 
Märkimisväärseteks tegudeks võib näiteks lugeda keskkonnakaitse, -teavituse ja -teadlikkuse valdkonnas läbiviidud projekte, kampaaniaid, üritusi või muid keskkonnasõbralikke ettevõtmisi.

Samuti on konkursi eesmärgiks tunnustada parimaid praktikaid keskkonna-alal, tõsta inimeste teadlikkust ja suunata märkama keskkonna heaks tehtavat meie ümber.

Kandideerida saavad nii üksikisikud, asutused, organisatsioonid kui ka kohalikud omavalitsused, samuti laste- ja noorteprojektidega tegelevad keskkonnasõbrad. Näiteks eelmisel aastal premeeriti kuut lastele ja noortele suunatud keskkonnategu Aasta keskkonnateokese eripreemiaga.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 31. oktoober 2005. Ankeet ja lisainfo on Keskkonnaministeeriumi kodulehel www.envir.ee.

Konkursi võitja(d) selgitab välja 11-liikmeline þürii: lisaks Keskkonnaministeeriumi esindajatele on hindamiskomisjoni palutud Kaja Lotman, Fred Jüssi ja Aleksei Turovski.

Aasta keskkonnateo auhinnafond on 80 000 krooni.

Lisainfo: Elo Kalmet, Keskkonnaministeeriumi avalike suhete osakonna spetsialist, tel 626 2908, e-post elo.kalmet@envir.ee.


Allikas:
Keskkonnaministeeriumi 24.10.2005 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.