Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeviti on ETV-s Maahommiku rubriik “Aia elu” (2005-10-19 21:08:30)


Aiandus.ee hakkab nüüdsest lisaks Vikerraadio Aiatarga saatele ning ajakirjadele Kodu&Aed, Kodukiri ja Aed ka ETV aiandusteemasid avaldama.

Sellel hooajal algas Eesti Televisiooni saates  Maahommik uus rubriik "Aia elu". Rubriigi eesmärgiks on jagada ekraani kaudu praktilisi nõuandeid, mida oma koduaias teha, mida tähele panna, missuguseid töövõtteid, töövahendeid, materjale jne kasutada. Igas saates jagab oma teadmisi kogenud aednik ja et tegemist on televisiooniga, saab kaamera abil täpselt igat liigutust ka jälgida. Lisaks on tegijad valmis vastama küsimustele ka pärast saadet, kui huviline kirjutab Eesti Televisiooni kodulehel Maahommiku saatele.

Aiarubriigi kolmes senises saates jagas nõuandeid AS Ceres meisteraednik Maris Paalvelt. Võtted toimusid Keilas, harrastusaednik Tiia Krustoki koduaias.

1. oktoobri saates olid vaatluse all rododendronid: istutamine, mulla ja taimede koha valik.

8. oktoobril näitas Maris Paalvelt, kuidas istutada sibullilli.

15. oktoobril võis jälgida roosi istutamist ja sügis-lõikuse tegemist.


Eeloleva laupäeva, 22. oktoobri saates jagab oma teadmisi Saare-Tõrvaaugu aiandustalu aednik Harri Poom. Näidatakse talu maasikapeenraid ja vaadatakse, kuidas neid talveks ette valmistada ning kas ka hiirte talvise rünnaku vastu on rohtu olemas.


29. oktoobril näitab Harri Poom, kuidas tema oma viljapuid praegu veel väetab ja mil moel noori õunapuid hiirte eest kaitseb.

Allikas: "Aia elu" rubriigi toimetaja Silvia Karro.

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.