Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tulumaksuseaduse muudatus motiveerib metsi enam majandama (2011-06-18 04:32:17)

Eile võeti Riigikogus 54 poolthäälega vastu metsaomanike poolt pikka aega oodatud tulumaksuseaduse muutmise seadus, mis loob raieõiguse ja raiutud metsamaterjali võõrandamise maksuarvestuse erikorra. Nimelt võib füüsilisest isikust metsaomanik nüüdsest raieõiguse ja raiutud metsamaterjali müügist saadud tulust kuni kolme aasta jooksul metsa majandamiseks tehtud kulusid maha arvata.

„Selline seadusemuudatus aitab kindlasti kaasa heaperemehelikule metsa majandamisele,“ kommenteerib Eesti Erametsaliidu tegevjuht Ants Varblane. „Igal metsaomanikul on kohustus metsa kestlikult majandada.

Maksumuudatus võimaldab nüüdsest raiumisel saadud tulu kasutada metsa taastamiseks ja selle väärtuse parandamiseks. Metsamajandamise planeerimiseks, teede ja kraavide korrastamiseks ning metsa mittepuiduliste väärtuste suurendamiseks on nüüd võimalik leida täiendavaid vahendeid.

Lisaks lõpetab seadusemuudatus, mis lubab kulud tuludest maha arvata, senise metsaomanike ja ettevõtjate ebavõrdse kohtlemise.“



Allikas: Eesti Erametsaliidu 17.06.2011 pressiteade

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.