Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tulemas on Keskkonnastrateegia foorum (2005-10-17 20:35:10)

Keskkonnaministeerium korraldab reedel, 28. oktoobril avatud Keskkonnafoorumi, millel kogutud ideedest kujundatakse visioon aastani 2030. Foorumi eesmärgiks on visioneerida soovitatav keskkond, mis tagab inimese elukvaliteedi ning looduskeskkonna säilimise.

Foorumi sissejuhatuses antakse lühiülevaade eelmise etapi tulemustest ning järgnevates töörühmades on kõigil osalejail võimalus anda oma panus visiooni kujundamisse.

Keskkonnastrateegia 2007-2030, mille väljatöötamine on kavandatud aastatel 2005-2006, on oluliseks lähtekohaks keskkonnaga seotud seadusandlikele dokumentidele ja protsessidele. Keskkonnastrateegia eesmärgiks on määratleda üldine keskkonnapoliitika kuni aastani 2030.

Strateegia määratleb keskkonna kasutamise ja kaitse põhimõtted, eesmärgid koos keskkonnaseisundi indikaatoritega, institutsionaalse süsteemi arengu ja eri allikatest keskkonnakaitseks kasutatavate vahendite tasakaalustatud kasutamise.

Foorumi kava on kättesaadav alates teisipäevast, 18. oktoobrist Keskkonnaministeeriumi kodulehel ning registreerimine foorumile toimub kuni 25. oktoobrini e-posti aadressil: mari-liis.jutta@envir.ee.

Foorum, kuhu on oodatud kõik huvilised, toimub kella 10-17 Harjumaal Saku mõisa esimese korruse saalis (Juubelitammede tee 4, Saku).

Lisainfo:
Aivar Küttim, Keskkonnaministeeriumi strateegia ja investeeringute osakonna
keskkonnastrateegia koordinaator, tel 626 2951, 502 4332; e-post: aivar.kyttim@envir.ee

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 17.10.2005 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.