Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Reedel ja laupäeval toimuvad õpperetked metsaomanikele ja loodushuvilistele (2011-06-16 01:03:04)


Reedel, 17. juunil kell 11.00 – 16.00 kutsub SA Erametsakeskus Pärnumaa metsaomanikke metsatulekahjude ennetamise õppepäevale.

Buss stardib Hotell Pärnu eest. Sõidetakse Vändrasse, kus toimub tuletõrjedepoo ja tuletõrjetehnika demonstratsioon, väljasõidul metsa räägitakse põlenud metsa edasisest majandamisest ja metsas olevate puhke- ja lõkkekohtade tarvis toetuste taotlemisest (meede 1.5.3). Õpperetk on osalejatele tasuta.

Registreerimine e-mailil: pille.aasamets@eramets.ee> pille.aasamets@eramets.ee või telefonil 683 6066 ja 518 0641.

Laupäeval, 18. juunil kell 11.00 – 16.00 ootab SA Erametsakeskus kõiki huvilisi õpperetkele Pärnumaa looduskaunitesse paikadesse, kus räägitakse metsatulekahjude ärahoidmisest.  Buss stardib Hotell Pärnu eest ja sõidab marsruudil: Ristiküla-Laiksaare-Rannametsa-Pärnu Käiakse Laiksaare loodusõpperajal ja Rannametsa luidetel. Eesti Maaülikooli noor doktorant Kristi Teppo räägib metsadest, looduslikust mitmekesisusest ja peamistest metsatulekahjude põhjustest Eestis.

 

Arutletakse metsatulekahju hinna ja tagajärgede üle. Juttu tuleb ka metsamaastikust ja ökosüsteemist peale metsatulekahju toimumist. Metsas olemise ajal pakutakse lõunasööki. Õpperetk on osalejatele tasuta.

Osavõtuks palume end registreerida e-mailil
pille.aasamets@eramets.ee, või telefonil 683 6066 või 518 0641.

Laupäeval, 18. juunil kell 10.00 – 16.00 korraldavad SA Erametsakeskus ja Iisaku Metsaühistu Virumaa metsaomanikele õppepäeva teemal: "Metsatulekahjude ennetamine".

Toimub Iisaku tuletõrjedepoo ja tuletõrjetehnika demonstratsioon, räägitakse põlenud metsast ja selle edasisest majandamisest ning metsas olevatest puhke- ja lõkkekohtadest ja toetuste taotlemisest (meede 1.5.3). Metsa minnakse üheskoos bussiga. Õpperetk on osalejatele tasuta.

Registreerimine e-mailil: marektisler@hot.ee> marektisler@hot.ee, ja telefonil 5558 8598. Projekti kohta saab lisainformatsiooni e-maililt pille.aasamets@eramets.ee> pille.aasamets@eramets.ee ning tel. 6836066, koduleht: <http://www.eramets.ee/life> www.eramets.ee/life

Ettevõtmist toetab Euroopa Komisjon Life+ programmi raames. Lisainformatsioon:
www.eramets.ee/life.

 

Allikas: SA Erametsakeskus 15.06.2011 pressiteade

 

 

 

 

Pressiteate edastas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.