Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Alanud on üle-euroopaline müra vähendamise konkurss (2011-06-14 14:17:45)


Alanud on järjekordne üle-euroopaline konkurss, millele kuni 2. septembrini oodatakse osalema projekte/algatusi selle kohta, kuidas vähendada müra ja suurendada inimeste teadlikkust müra tervisemõjudest.

Konkursi algatas Euroopa Keskkonnaagentuur koos Euroopa Müravähendamise Ühinguga (European Noise Abatement Society) ning sellele võivad taotlusi esitada müra vähendamisega seotud lahenduste leidjad, kampaaniate korraldajad, toodete autorid jne.

Taotlused konkursil osalemiseks tuleb saata inglise keeles ja elektrooniliselt aadressile europeansoundscapeaward@eea.europa.eu ja koopia Keskkonnaministeeriumisse aadressile reet.pruul@envir.ee.

Konkursile esitatavad projektid, algatused ja muud ettevõtmised peavad olema teostatud enne 1. augustit 2011.

Taotluse esitamisel tuleb kirjeldada:lahendust vajanud müraprobleemivõi uut algatust; probleemi või algatuse lahendamist nii täpselt kui võimalik; lahenduse mõju ja tulemust.

Taotluste läbivaatamisel hinnatakse ka seda, mil määral need:parandavad riikide koostööd Euroopa Liidu tasemel; tõstavad müraalast haridustaset; pakuvad müra vähendamiseks uusi lahendusi; on majanduslikult efektiivsed; sobivad rakendamiseks ka teistele.

Auhinnataotluse esitamisel tuleb e-kirja teemaks kirjutada oma organisatsiooni ja projekti nimi, e-kirjale lisada oma täielikud kontaktandmed.

Taotluse esitamise tähtaeg on 2. september 2011. Võistluse tulemused avaldatakse oktoobris ja auhinnatseremoonia toimub tänavu 8. novembril Londonis (The House of Commons, Terrace Pavilion).

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 14.06.2011 pressiteade

 

 

Teate edastas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID