Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eestlaste annetatud müntide eest osteti Toidupangale neli kaubikut (2011-06-01 08:41:28)


Tänasel lastekaitsepäeval esitleb Toidupank nelja tuliuut kaubikut, mis osteti mündikampaania käigus kogutud 56 419 euro eest. Kaubikud hakkavad edaspidi vedama laiali toiduabi Haapsalus, Viljandis, Rakveres ja Tallinnas.
Täna algab ka Prisma kauplustes Toidupanga järjekordne toidukogumis-kampaania.

Toidupanga tegevjuhi Piet Boerefijni sõnul on nende neljal filiaalil sel suvel põhjust rõõmu tunda. "Meie suur unistus uutest transpordi-vahenditest on teoks saanud. Märtsi lõpul avalikustatud mündikogumiskampaania tulemusena osteti Toidupangale neli masinat - üks suur kaubik Peugeot Boxer ja kolm väikekaubikut Citroën Nemo," nentis Boerefijn rahulolevalt.

Mündikampaania kaudu annetati Toidupanga tegevuse toetuseks möödunud aastavahetusel kokku 56 419 eurot. Kaubikute maksumus oli 45 825 eurot; ülejäänud raha eest planeerib Toidupank osta teisi hädavajalikke tarvikuid nagu külmkapid, riiulid, kastid, arvutid ja prügikonteinerid.

Kaubikute esitlus toimub Veho Eesti autosalongis(aadress Kadaka tee 72a) 1. juunil kell 12.00.

Üritusel annavad Toidupangaga seotud töödest ülevaate:

- Piet Boerefijn, Toidupanga tegevjuht

- Toidupankade kohalikud esindajad: Pille-Ruth Kukemilk (Rakvere), Aage Õunap (Viljandi) ning Terje Vihur (Haapsalu).

- Kristina Šmigun-Vähi, kahekordne olümpiavõitja ja Toidupanga sõber

- Kadri Lainas, Prisma Peremarket AS, turundus- ja kommunikatsioonidirektor

Peale lühikesi sõnavõtte pannakse autod kohe töösse ja suundutakse kaubikutega lähedal asuvasse Kristiine Prismasse. Seal saavad masinad peale esimese toiduannetuse ja edasi viib tee juba kodu poole ehk pealattu, kus kaubad neljapäeval vabatahtlike poolt juba õigeteks kogusteks ümber pakitakse.

Toidukogumiskampaania

Lastekaitsepäeva puhul korraldab Eesti Toidupank Prisma Peremarketites toidukogumiskampaania vähekindlustatud ja lasterikaste perede heaks. Toidukaupa on võimalik annetada:

1. juunil 16.00-20.00 Tallinna Prisma Peremarketites (Kristiine, Rocca al Mare, Mustika ja Lasnamäe) ning Narva ja Tartu Prisma Peremarketites.

Väljas on Toidupanga kaubakärud, kuhu ostjad saavad panna annetatavad toiduaineid. Päeva lõpuks kogutakse kõik annetused kokku ja saadetakse juba järgmisel päeval edasi puudustkannatavatele peredele.

Toidupank tänab kõiki annetajaid! Eriline tänu Ameerika Kaubanduskojale, kust saabus 40 000 krooni suure bussi ostuks. Täname samuti oma häid koostööpartnereid Swedbank AS-i, Prisma Peremarket AS-i ning mündikampaaniat korraldada aidanud partnereid - Teeme Ära! meeskond, KÜSK, G4S AS, Eesti Kaupmeeste Liit ja Eesti Pangaliit.

Toidupanga suurtoetaja on Avatud Eesti Fond.

Toidupank on asutatud 2010. aasta märtsis Eesti-Hollandi Heategevusfondi Päikeselill ja Swedbanki poolt. Toidupanga tegevust toetab 2010. ja 2011. aastal Avatud Eesti Fond. Toidupank võtab kaubandusest ja tootmisest vastu peagi realiseerimistähtaja ületavad tooted, komplekteerib vabatahtlike abiga toidukastid ja jagab need laiali enim puudust kannatavatele inimestele ja peredele, aidates nõnda kaasa raiskamise vähenemisele ühiskonnas ja jagades toiduabi sinna, kus on sellest puudus.

 

 

Allikas: Toidupanga 01.06.2011 pressiteade

 

 

 

 

Teate edastas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.