Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esimesed otsused 2011. aasta metsa inventeerimise ja metsamajandamiskavade koostamise toetuste kohta (2011-05-19 00:10:18)


Metsaregistrisse kantud inventeerimisandmete ja nende alusel koostatud metsamajandamiskavade eest sai toetuse taotlusi esitada kuni 21. märtsini. Aasta esimesse taotlusvooru laekus üle 500 taotluse, millest eelisjärjekorras menetleti e-PRIA portaali kaudu esitatud taotlused. 17. mail tehti esimesed toetuse väljamaksmise otsused 113-le taotlusele kogusummas 26 187,81 eurot. Toetuse saajate nimekirjad on peagi leitavad aadressilt www.eramets.ee/toetused<http://www.eramets.ee/toetused>.

Järgmine metsainventeerimise ja metsamajandamiskavade koostamise toetuse taotluse esitamise tähtpäev on 8. august. Soovitatav on esitada taotlus läbi e-PRIA infoportaali aadressilt www.pria.ee<http://www.pria.ee>. E-PRIA kaudu on võimalik esitada toetuse taotlusi ka metsa uuendamiseks tehtud investeeringute kompenseerimiseks - nende taotluste esitamise tähtpäev on 14. juuni.

Täpsemat informatsiooni elektroonilise taotluse esitamise kohta ja vajalikud blanketid teiste kanalite kaudu esitamiseks leiate Erametsakeskuse kodulehelt: http://www.eramets.ee/toetused, lisainfot siseriiklike toetuste kohta saab telefonidel 683 6051 ja 683 8067. Toetuse taotlemisel võib küsida nõu ka oma piirkonna tugiisikult või konsulendilt.

 

Allikas: Eesti Erametsakeskuse 18.05.2011 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.