Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusminister on töövisiidil Võrumaal (2005-10-12 09:30:24)

 

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo on 12. oktoobril töövisiidil Võrumaal, kus minister kohtub kohalike maaettevõtjatega, Võru Maa- ja Linnavalitsuse juhtidega ning külastab ministeeriumi allasutuste büroosid.

 

“Võrumaal on traditsioonilise põllumajanduse kõrval hästi arenenud ka alternatiivne põllumajandus, sealhulgas maaturism,” ütleb põllumajandusminister Ester Tuiksoo. Visiidi käigus kohtub minister makarone tootva Eesti Makaroni OÜ, piimatootja Loide OÜ, Virve hobusekasvatustalu ja Koka talu esindajatega.

 

Samas külastab minister ka Võru PRIA bürood, Taimetoodangu Inspektsiooni Võru bürood ning Võru Maaparandusbürood. Kohtumised toimuvad ka Võru Maa- ja Linnavalitsuse juhtidega.

 

Ministrit saadavad nõunik Triin Uibo, Riigikogu liikmed Margus Leivo ja Robert Lepikson, Põllumajandusministeeriumi Kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja Enn Sokk, Toidu- ja veterinaarosakonna juhataja Hendrik Kuusk ning Avalike suhete osakonna juhataja asetäitja Liina Lepik.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 12.10.2005 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.