Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnasõbralik loodusturismi projekt MATSALU TICKET (2011-05-04 13:04:14)

 

Käivitumas on keskkonnasõbralik loodusturismi projekt MATSALU TICKET – Päev Matsalu Rahvuspargis. Igal laupäeval maist kuni septembrini on võimalus liituda Matsalu rahvuspargis rahvusvaheliste gruppidega, valides kolme erineva võimaluse vahel: retk bussiga, jalgsi ja paadiga (40 € / in.), kanuumatk saatjaga (70 € / kanuu) või rattaretk omapäi (20 € / in.). Osalema on oodatud kõik loodushuvilised – nii Eesti majutusasutustes peatuvad välisturistid kui ka siseturistid! Tutvumisreis koostööpartneritele ja ajakirjanikele toimub 28.mail.


Loodusharidusliku MATSALU TICKET´i eesmärk on koordineerida rahvuspargi külastamist, hoides ära nii looma- kui taimeliikide, aga ka kohaliku elanikkonna liigse häirimise. Bussiekskursioone ja kanuuretki juhendavad kohalikud eesti-inglise keelt kõnelevad spetsialistid. Külastajate arv on limiteeritud, sel hooajal bussiekskursiooni puhul 45, kanuuretke puhul 20 ja jalgratta rendi puhul 6 inimest. Kokku saab Matsalu rahvusparki koordineeritult külastada igal laupäeval max 70-71 in.


Lisaks keskkonnasõbralikkusele aitab MATSALU TICKET piirkonnas turundada loodusturismi ka madalhooajal, kuna linnurännet on huvitav jälgida mais ja septembris. MATSALU TICKET ei ole pelgalt ühe firma võimalus. Koostöövõrgustik koosneb ligemale 20-st erinevast teenusepakkujast – giidid, transpordifirmad, paadimehed, turismitalud, toitlustajad, muuseumid, looduskeskused, käsitöötegijad jpt. Meie koostööpartneritest kohalikud majutusasutused pakuvad turistidele soodushinda.


Projekti MATSALU TICKET visiooniks on kujuneda 3 a. jooksul Eestis kõigile tuntud ja tunnustatud kaubamärgiks. Et projektiidee oleks jätkusuutlik, vajab Estonian Nature Tours kõikide keskkonnasõbralike organisatsioonide, ettevõtete, koostööpartnerite ja meedia abi. Soovime garanteerida reiside toimumise igal laupäeval, kui tehtud on vähemalt üks registreering. Väga oodatud on võimaluste leidmine ristturundamiseks RMK ja Keskkonnaameti kodulehekülgedel ning muu tugi, k.a. moraalne. Estonian Nature Tours (Kumari Reisid OÜ) taotles ka KIK-i Keskkonnaprogrammist toetust transporditeenusele ja ootab pikisilmi positiivset vastust.


Hetkest, mil MATSALU TICKET hakkab kasumit teenima, planeerime asutada fondi, mis toetab Eesti vääriselupaikade ja/või haruldaste liikide säilitamiseks vajalikke keskkonna- ja looduskaitseprojekte.
___________________________________________
MATSALU TICKET´i retked toimuvad ettetellimisel. Registreerimine lõpeb reedeti kell 16.00. Registreeringu kinnitab ettemaks. Hinnad ei sisalda transfeere Matsalu rahvusparki ja tagasi. Sel hooajal väljub buss Tallinnast igal laupäeval Sokos hotell Viru eest kell 8.30 ja jõuab tagasi hiljemalt kell 20.00. Transfeeri hind on 20 EUR / in. NB! Buss ei välju kui registreeringuid ei ole.
MATSALU TICKET´it saab osta ka reisibüroodest, turismiinfopunktidest ning PILETILEVIST.


Loe lähemalt MATSALU TICKET´ist siin: http://www.naturetours.ee/?page=3379&text=matsalu


Kohtumiseni Matsalus!

 

 

Allikas: Estonian Nature Tours 04.05.2011 pressiteade

 

 

 

 

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.