Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsatelk Maamessil 14. - 16. aprillini (2011-04-14 00:45:10)

 

Suures ja värske välimuse saanud Metsatelgis on kohal kõik suuremad metsanduslikud organisatsioonid, et olla nõuga abiks erametsaomanikele ja pakkuda põnevat tegevust kõigile metsandushuvilistele.

Sel aastal on telgis esindatud 8 organisatsiooni - Keskkonnaamet, Eesti Erametsaliit, Eesti Metsaselts, Erametsakeskus, Luua Metsanduskool, EMÜ metsanduse ja maaehituse instituut, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit, RMK.
SA Erametsakeskuse (EMK) esindajad jagavad teavet toetuste kohta, mida erametsaomanikul on võimalik taotleda. Samuti tutvustatakse EMK erinevaid Euroopa Liidu vahenditest kaasrahastatavaid projekte: Life+ metsatulekahjude ennetamise projekt, Woodenergy and Cleantech ja Bioenergy promotion. Erametsakeskuse välisprojektide tutvustamine leiab aset EMK laua ääres laupäeval kell 09.00-10.00.

Eesti Erametsaliit (EEML) ja erametsaomanike tugisüsteemi inimesed - tugiisikud ja metsaühistute esindajad - tutvustavad erametsaomanikele mõeldud nõustamis- ja ühistegevuse võimalusi. Luua Metsanduskool ja Eesti Maaülikooli metsandus- ja maaehitusinstituut tutvustab õppimisvõimalusi, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit tutvustab puidukasutuse erinevaid võimalusi ning Eesti Metsaselts jagab infot Eesti metsade ja metsanduse kohta.
Mida telgis teha saab?

· istutada puid Ahhaa keskuse väljapanekul

· meisterdada korraliku tööriistakasti Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu juhendamisel

· soetada metsanduslikku kirjandust

· küsida nõu metsandusspetsialistidelt kõigis metsandusalastes küsimustes

· õppida laevaehituse tarkusi Emajõe Lodjaseltsilt

· osaleda loosimängus - auhinnad on motiveerivad!

Metsatelk Maamessil ootab metsandushuvilisi terve messi aja jooksul; telgi asukoht on sama mis möödunud aastal, see paikneb peatee ääres ja on kõige lihtsamini leitav Tallinna-poolse värava kaudu sisenedes. Sealt hakkavad silma ka Metsatelgi reklaamid ja lipud.

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 13.04.2011 pressiteade

 

 

 

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.