Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kevadkarikas 2011 (2011-04-14 00:43:19)

 

Reedel, 15. aprillil kell 10.00 Tartu Näituseväljakul algavatel raievõistlustel Kevadkarikas 2011 saab näha tugevaid külalisvõistlejaid Soomest ja Lätist ning meie paremikku.
Nagu tavaks saanud, osalevad hooaja esimesel võistlusel, Kevadkarikal, heas vormis külalised Soomest; tavapäraselt näitavad häid tulemusi ka mõned lätlastest - välisvõistlustele minek ilma treenimata oleks ju suur aja ja raha raiskamine.

Trenni on teinud ka Luua noorvõistlejad, kel omad katsevõistlusedki peetud. Neil on metsanduskoolis oma eeskuju ja stiimulgi, kuhu pürgida ja keda võita - sealne õppejõud ja treener Einar Must. Einarile riputati MM-i kuld täpsussaagimise võidu eest kaela 2000. aastal Norras. Katsevõistlustel saavutas järjekordselt ilusa tulemuse, teise koha, Luual õppiv ainus teadaolev naisvõistleja Kreedera Arula.

Loomulikult on kohal ka meie proffide paremik eesotsas valitseva maailmameistri Andres Oleski (3 kulda 2010. aasta Horvaatia MM-ilt), 2006. aasta meeskondlike maailmameistrite ja 2010. aasta MM-i meeskondliku pronksi saavutanud Taavi Ehrpaisi ja Anto Laasiga. Lisaks osalevad ka teised Eestis ja rahvusvahelistel võistlustel silma paistnud eestlased.

 

Kevadkarika peasponsoriks on Stihli kaubamärgiga tooteid müüv Floretech OÜ. 2011. aastal on veel pidada traditsioonilised võistlused Eestis: TOP 10 ja Eesti meistrivõistlused, lisaks aga palju võistlusi piiri taga, kuhu meie esindus on osalema kutsutud: 3 võistlust Soomes, võistlused Lätis, Leedus, nn MM-i eelne testvõistlus Valgevenes ja Euroopa meistrivõistlused Belgias. Valgevenesse 2012. aastal sõitev Eesti koondis selgitatakse sel ja järgneval aastal kokku 4 võistluse põhjal.

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 13.04.2011 pressiteade

 

 

 

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.