Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi juhid vastavad Maamessil huviliste küsimustele (2011-04-13 15:40:54)


Homme Tartus algaval Maamessil on kõigil huvilistel võimalik silmast-silma kohtuda ka Põllumajandusministeeriumi ja allasutuste juhtidega, kes  vastavad huviliste küsimustele nii põllumajanduse kui maaelu kohta.

„Meid seostatakse küll peamiselt põllumajandusega, kuid tegelikult tegeleb ministeerium järjest enam maaelu ja toidu temaatikaga, mis puudutab tegelikult igat Eesti inimest,” rääkis põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. „Seetõttu ootamegi huvilisi just Maamessile ja julgustame neid maaelu arengusse sõna sekka ütlema.”

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder vastab huviliste küsimustele Maamessil ministeeriumi stendil neljapäeval kell 13–14. Teiste seas vastavad ministeeriumi stendil huviliste küsimustele ka Maaelu Edendamise Sihtasutuse juht Raul Rosenberg (neljapäeval kell 14–15), Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti peadirektor Jaan Kallas (reede kell 11–12) ministeeriumi kantsler Ants Noot (reedel kell 13–14) ning ministeeriumi põllumajandus- ja kaubanduspoliitika asekantsler Andres Oopkaup (reedel kell 15–16).

Põllumajandusministeerium on seekordsel Maamessil ühele stendile koondanud ka oma haldusala asutused. Stendil jagub tegevust nii suurtele kui väikestele – toimuvad erinevad viktoriinid ja võistlused ning lastele näidatakse Jussi seiklusi toidumaailmas. Stendil on pidevalt kohal ka ministeeriumi ja allasutuste esindajad, kes oskavad huvilisi nõustada.

Maamess toimub selle nädala neljapäevast laupäevani Tartu Näituste messikeskuses.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 13.04.2011 pressiteade

 

 

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.