Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti ettevõtted Hannoveri tööstusmessil: Targa Tolmu tehnoloogiast tuuleenergiani (2011-03-29 17:45:28)

 

EAS viib 13 Eesti ettevõtet riikliku ühisstendiga 4.-8. aprillini Hannoveris toimuvale maailma suurimale tehnoloogia- ja tööstusmessile. Saksamaa kui Eesti ajalooline kaubanduspartner on Eesti suuruselt neljas ekspordimaa, ettevõtted soovivad seda positsiooni parandada. Eeskätt nähakse turgu innovaatilistele kõrgtehnoloogilistele tööstustoodetele. Messil osalemist rahastatakse Euroopa Regionaalfondi vahenditest.

Osalemise eesmärgiks on tutvustada Eestit kui võimalusterohket keskkonda tööstusettevõtete, tehnoloogia ja teaduse integratsiooniks, kus soodsa ärikeskkonna taustal teevad omavahel tugevat koostööd ettevõtted, ülikoolid, teadusasutused, tootmis- ja IT-sektor.

„Messil osalemise peamiseks eesmärgiks on leida Eesti ettevõtetele uusi kasulikke ärikontakte. Teine eesmärk on tutvustada Eestit ja siinseid ettevõtteid kui kompetentseid ja innovaatilisi partneid masinatööstuse, elektroonika ning infotehnoloogia valdkonnas, tugevdades sellega Eesti ettevõtlussektori mainet tervikuna,” selgitas EASi ekspordidivisjoni direktor Allar Korjas.

Ühisstend esindabki läbilõiget Eesti tööstusettevõtete innovaatilistest toodetest: elektrimopeedid, nutikad IT-lahendused, tuuleenergeetika, LED-tehnoloogia, innovaatilised keskkonnajälgimissüsteemid, metallitööstus. Messil loodavad Eesti ettevõtted leida võimekaid koostööst huvitatud partnereid, kellega jätkata arendustegevusi.

Eesti stendil on teretulnud ja oodatud kõik messi külastavad Eesti ettevõtted, kes soovivad kasutada stendi pinda kohtumisteks oma klientidega.

 

 

Allikas: EAS

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.