Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lõppes fotokonkurss “Maal on mõnus” (2005-10-01 10:47:12)


1. oktoobril lõppes koolinoorte maaeluteemaline fotokonkurss “Maal on mõnus”, kuhu laekus kokku 332 tööd.Noored võistlesid kahes vanusegrupis: 12-15 ja 16-18 eluaastat. Iga võistleja sai laadida elektroonilisse kataloogi elektroonilisse kataloogi kuni 3 tööd.

Žürii valib mõlemas vanuserühmas välja 50 paremat fotot ning nendest seatakse oktoobri keskel Põllumajandusministeeriumis üles näitus. Näitusel olevate tööde põhjal teeb Põllumajandusministeeriumi töötajatest koosnev žürii lõpliku otsuse, valides mõlema vanuserühma kohta välja 10 fotot ning ühe peapreemia. Auhinnad paneb välja ministeerium koostöös AS KTK Overalli ja Hawaii Expressiga. Eriauhind läheb ka konkursi kodulehel enim hääli saanud tööle ning oma eripreemia annavad välja Maaelu Edendamise Sihtasutus ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.Võitjatega võetakse ühendust oktoobri lõpus.

Auhinnad antakse kätte ja tublimaid tunnustatakse novembri alguses Põllumajandusministeeriumis ministri vastuvõtul. Konkursile esitatud töödega on võimalik tutvuda aadressil www.agri.ee/konkurss.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 01.10.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.