Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Baltimaade keskkonnaministrid kohtuvad Võrumaal (2005-09-28 11:31:44)

 

29. septembril kohtuvad Baltimaade keskkonnaministrid Võrumaal, Vaskna turismitalus. Kahepäevase ürituse peamisteks teemadeks on Euroopa Liiduga seonduvad keskkonnaküsimused.

Ministrite kohtumisel arutatakse Euroopa Liidu struktuurifondide kasutamist, Põhjamaade ja Baltimaade koostööd ning EL-i veeraamdirektiivi rakendamist Balti riikides. Samuti räägitakse Euroopa Liidu seitsmest temaatilisest strateegiast, kus seekord keskendutakse merekeskkonnale.

Kohtumisel antakse ülevaade loodushoiualasest koostööst Nigula kaitseala ning Põhja Vidzeme biosfääri kaitseala vahel.

"Ministrite kohtumine on nüüdseks saanud traditsiooniks ja väärtuseks omaette. Liitumine Euroopa Liiduga on toonud kaasa Baltimaadele vajaduse veelgi enam konsulteerida ja paika panna ühised seisukohad. Heaks näiteks on ka sellel kohtumisel arutatavad teemad nagu tihedam partnerlus Põhjamaadega ning piirialane koostöö Lätiga," rõhutab minister Villu Reiljan Balti keskkonnaministrite kohtumise tähtsust.

Lisaks ametlikule osale külastatakse Haanja Loodusparki ning Suure Munamäe vaatetorni. Käiakse ära Vällamäe ürgmetsas ning tutvutakse sealse loodusraja ning RMK metsamajaga.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 28.09.05 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.