Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsaomanikud ei pea kinni maksma Maanteeameti tegemata tööd (2011-03-03 18:27:46)


Eesti Erametsaliit on koos Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu ning Autoettevõtete Liiduga aastaid tegelenud autode täismassi piiranguga seotud küsimustega. Kahetsusega peame nentima, et riigiasutus reageeris rahulikule meeleavaldusele politseile toetuva autode tehnilise seisundi kontrollimisega kuskil mujal, et püstitatud probleemidelt tähelepanu kõrvale juhtida. Selliste avalikkuse mõjutamise meetodite kasutamine ei soodusta huvipoolte dialoogi ja demokraatia arengut.

 

Tunnustades politsei tööd liiklusohutuse vallas ei saa metsaomanikud kuidagi leppida ülemääraste kulude kandmisega, mis tulenevad teede ja sildade halvast seisundist ning veoautode täismassi põhjendamatust piiramisest. Ilma erilisi kulutusi tegemata on transpordiga seotud kulusid võimalik vähendada korrasoleval teedevõrgustikul ja lisaks ka talvel külmunud teedel lubatud piirkoormuse operatiivse suurendamisega.

 

Kiiresti saab üle vaadata riigi omandis oleva raudtee tariifid, mis täna ei soodusta puidu transporti raudteel. Pikemas perspektiivis vajame selliseid riigiteid, mis võimaldaksid meie peamise taastuva loodusvara veelgi efektiivset kasutamist.

 

Allikas: Eesti Erametsaliidu 03.03.2011 pressiteade

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.