Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kes elab leiva sees? (2011-03-03 10:11:39)

 

Ühtpidi sarnaneb leivategu rohkem õllepruulimisele kui pagaritoodete valmistamisele, sest rukkileib on fermenteeritud toit, nagu ka õlu, hapukapsas ja jogurt. See tähendab, et nende toiduainete valmistamiseks on kasutatud mikroorganismide abi.

 

Loe edasi...

 

Allikas: Novaator.ee

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.