Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toimus esimene metsanduslik ümarlaud (2011-03-01 19:13:56)


Täna kogunesid metsanduslikud huvigrupid ümarlauale, et arutada Eesti metsade majandamise ja hoidmise küsimusi, et leida tasakaal erinevate väärtuste vahel.

Osalenud organisatsioonide esindajad esitasid oma seisukohad ja väärtushinnangud seoses uue metsanduse arengukavaga. Huvigrupid lähtuvad ühistest alustest, et metsal on mitmekülgsed väärtused: majanduslikud, ökoloogilised, sotsiaalsed ja kultuurilised väärtused. Eesti Maaülikooli metsakasvatuse professor Hardi Tullus leidis, et metsa erinevad väärtused on täna suhteliselt tasakaalus.

Foorum avas dialoogi tulevikuks ning kaardistas edasiseks aruteluks olulisemad sõlmküsimused. Leiti, et metsanduse osapoolte ümarlaua kohtumised võiksid edaspidi toimuda regulaarselt kord kvartalis. Ümarlaual osales 22 osalejat erinevatest organisatsioonidest: Keskkonnaamet, Keskkonnaministeerium, Keskkonnateabe Keskus, Eesti Erametsaliit, RMK, Tallinna Ülikool, Eesti Maaülikool, Riigikontroll, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit, MTÜ Roheline Kogukond, ühendus Eesti Metsade Eest ja Eesti Metsaselts.

Allikas: Eesti Metsaseltsi 01.03.2011 pressiteade

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.