Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsandustöötajad võistlevad üheksal spordialal (2011-02-09 16:27:38)


Sel neljapäeval ja reedel kohtuvad metsasektori esindajad Põlvamaal Mammastes, et talimängudel selgitada parimaid üheksal spordialal. Võistlustele on registreerinud 350 osalejat.

Mammastes toimuvatel talimängudel saab võistelda üheksal spordialal: suusatamine, male, kabe, lauatennis, bridž, koroona, korvpall ja võrkpall. Esimese päeva õhtul toimub meelelahutuslik võistlus tõukekelgu teatesõidus, kus võistkonnad võidakse moodustada kohapeal arvestamata traditsioonilisi organisatsioonide meeskondi.

Mõlemal päeval toimuvad ka tõukekelgumatkad, kus osaleb 42 matkajat. Matka pikkuseks on kümmekond kilomeetrit Taevaskotta ja tagasi.

Omavahel võtavad mõõtu metsanduse töötajad, metsanduslike õppeasutuste õpilased ja üliõpilased ja erametsaomanikud koos peredega. Osalejate seas on ka metsandusest pensionile läinud töötajaid.

Tänavune osalemine on mullusest aktiivsem. Mullu osales talimängudel 282 inimest, siis tänavu on aktiivsus märgatavalt tõusnud 350 osalejani.
Võistlustel peetakse arvestust individuaalselt ning teise päeva lõpuks tehakse kokkuvõtted meeskondlikest tulemustest. Nagu igal aastal, on ka tänavu kõike populaarsem ala suusatamine, kus osaleb kokku 133 meest ja naist vaba ja klassikalise sõidutehnika peale kokku.

Võistlustel osalejad on moodustanud 15 meeskonda, kelleks on: RMK Kirde regioon, RMK Kagu regioon, RMK Põhja regioon, RMK Edela regioon, OÜ Tava Mets, Keskkonnateabekeskus, Keskkonnaamet, Keskkonnaministeerium, EMÜ/EMEÜS, SA Järvselja Õppe- ja Katsemetskond, Luua Metsanduskool, Erametsaliit, Metsäliitto Eesti AS, UPM-Kymmene Otepää AS ja AS Liimpuit. Eelmisel aastal tuli üldvõitjaks RMK Kirde regiooni meeskond.

 

Allikas: Eesti Metsaseltsi 09.02.2011 pressiteade

Vahendas L. Keba

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.