Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toidupank kutsub kõiki appi lumelinna ehitama (2011-01-21 01:13:22)


Toidupanga meeskond lööb kaasa sellel pühapäeval toimuval lumeskulptuuride meisterdamise võistlusel Kadrioru pargis. Kõik suured ja väikesed meisterdajad on oodatud ühinema!

"Tahame koos meisterdada ühe toreda õuna-kujulise liumäe ja kutsume kõiki, kes tahaksid nii meisterdamises kaasa lüüa kui ka hiljem liugu lasta, meiega ühinema," sõnas Toidupanga toetuskampaania juht Kaia-Kaire Hunt. Meisterdajad kogunevad Kadrioru pargis pühapäeval kell 11.45, Park Cafe kohviku tiigi-poolses küljes. Kaasa võiks võtta meisterdamiseks vajalikke abivahendeid, väikseid labidaid, kühvleid. "Aga piisab ka lihtsalt soojadest kinnastest ja heast tujust," lisas Kaia-Kaire.

Lumelinna ehitamisele võib kodust kapinurgalt kaasa võtta ka viimased kroonimündid, sest kohapeal saab nendega täita Toidupanga suurt värvilist annetuspõrsast.

Tallinna Valgusfestivali raames meisterdavad lumeskulptuure kokku 40 erinevat meeskonda ning kõik valmivad kujud jäävad kaunistama Kadrioru parki. Lisainfot leiab internetist aadressil www.valgusfestival.ee

Sellel nädalavahetusel jätkub ka eelmisel nädalal alanud Toidupanga ja Statoili koostöös toimuv "Autod puhtaks!" aktsioon, kus kõik autoomanikud saavad autosse jäänud viimased kroonimündid laupäeval ja pühapäeval Statoili kümnes erinevas teenindusjaamas Tallinnas, Tartus ja Pärnus Toidupangale annetada. Statoil kingib kõikidele annetajatele omalt poolt autopesu sooduskupongi.

Kaasa löömise võimalus on kõikidel inimestel, kes külastavad laupäeval ja pühapäeval 11.00-15.00 Laagri, Sõle, Õismäe, Petrooleumi, Sikupilli ja Mustamäe Statoili teenindusjaamu Tallinnas, samuti nendel, kes kasutavad Keila või Viimsi, Tartu ja Pärnu Papiniidu teenindusjaama.

Toidupank kutsub kõiki aktiivseid ja toredaid inimesi "Autod puhtaks!" aktsioonis vabatahtlikuna kaasa lööma. Täpsema info leiab www.toidupank.ee

Toidupank on asutatud 2010. aasta märtsis Eesti-Hollandi Heategevusfondi Päikeselill ja Swedbanki poolt. Toidupanga tegevust toetab 2010. ja 2011. aastal Avatud Eesti Fond.

Toidupanga mündikampaania on ellu kutsutud Toidupanga laienemise toetuseks Eesti Pangaliidu, kodanikuliikumise Teeme Ära, Kodanikuühiskonna Sihtkapitali, AS G4S Eesti ja Eesti Kaupmeeste Liidu poolt ning kutsub üles eraisikuid ja ettevõtteid annetama kroonimünte Toidupanga kogumiskastidesse üle Eesti kuni 31. jaanuarini.


Allikas: www.toidupank.ee 20.01.11 pressiteade

 

Vahendas L. Keba


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.