Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusminister avas Tartus lillemessi (2005-09-16 19:57:47)


Põllumajandusminister Ester Tuiksoo avaldas 16. septembril Tartus “Lillemess 2005” avades heameelt, et inimestel on üha rohkem aega ja vahendeid tegeleda olmemurede kõrval ka iluaiandusega.

“Kõik see ilu, mida me tänasest pühapäevani siin näeme, on juba jõudnud ja jõudmas ka Eesti kodudesse,” ütles põllumajandusminister Ester Tuiksoo. Ministri hinnangul on eestlased alati kodu tähtsaks pidanud. “Peame loomulikuks, et meie kodud ja aiad on hoolitsetud ja lillerikkad. Kindlasti saab nii mõnigi inimene siit messilt mõne uue idee, mida kohe oma kodus ellu rakendada,” ütles minister Tuiksoo.


16. kuni 18. septembrini toimub ASi Tartu Näitused messikeskuses esmakordselt “Lillemess 2005”. Messi raames saab näha lilleseadeid, demonstratsioone ning töötubasid, võistlusi ja seminare.


Üritus toimub kahes hallis. Esimeses (A-hallis) moodustub suurejoonelistest messiväljapanekutest lillemeri. Esindatud on aiandusega tegelevad firmad ja lillekauplused, aianduskaupade tootjad ja sissetoojad üle Eesti. Teises (C-hallis) toimuvad reedel ja laupäeval Eesti Meistrivõistlused lilleseades. Osalejaid on 19 üle kogu Eesti. Züriisse kuuluvad Indrek Kaeli, Taivo Piller, Priit Press.


Lisateave: Liina Lepik, Põllumajandusministeeriumi avalike suhete osakond, tel 625 6110; 506 2169, e-post: liina.lepik@agri.ee


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 16.09.2005 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.