Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet hoiatab lumetormi eest (2010-12-10 00:09:00)


Neljapäeval ja reedel,
9. ja 10. detsembril on Eestis kogu ööpäeva jooksul tugev lumesadu ja tuul, Päästeamet soovitab võimalusel vältida autoga liiklemist ja olla valmis elektrikatkestusteks.

Tuul ja lumesadu levivad neljapäeval üle Eesti, tuule kiirus ulatub kuni 20 meetrini sekundis, sadu jätkub ka reedel. Maha sadava rohke lume tõttu tuleks vältida autoga liikumist, eriti kõrvalteedel. Kui sõitmine on siiski vajalik, tuleb varuda piisavalt kütust, võtta kaasa laetud mobiiltelefon ja lumelabidas.

Võimalike elektrikatkestuste puhkus tuleks inimestel varuda koju tikke, küünlaid ja patareisid ning laadida mobiiltelefonid. Kui majapidamises sõltub vee saamine elektrist, tuleks varuda ka joogivett. Lume tõttu peab arvestama liiklemistakistustega ja varuma koju ka piisavalt toitu.

Kõrvalises kohas elavatel inimestel tuleks lahti hoida maja juurde viivad teed, et võimaldada juurdepääs pääste- ja kiirabiautodele, raskete teeolude tõttu võib viibida päästekutsete teenindamine kaugemates piirkondades.

Elektrikatkestustest saab helistades või SMS sõnumiga teavitada Eesti Energiat telefonil 1343.

 

Allikas: www.rescue.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.