Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
EPKK viib astelpaju Saksa turgu vallutama (2005-09-07 13:36:26)

8.-11. Septembrini Saksamaal  Mecklenburg-Vorpommerni liidumaal Güstrowi lähedal Mühlengeez’is toimuval messil MeLa 2005 näitab TÜ AgroBerry Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) korraldatud Eesti ametlikul stendil sakslastele eestimaist astelpajutoodangut.

 

15ndat korda toimuval Põhja-Saksa põllumajanduse- ja toiduainetemessil MeLa 2005 on ühisväljapanekul esindatud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium, Tartumaa Põllumeeste Liit, Eestimaa Põllumajandustootjate Keskliit, Eesti Aiandusliit ja esimest korda ka TÜ AgroBerry astelpaju moosi, astelpaju mahla, astelpaju mee ja astelpaju müsliga.

 

TÜ AgroBerry ekspordijuhi Ivar Milleri sõnul suurendab ettevõte uuest aastast tootmist ja suunab toodangu Põhja-Saksa turule. MeLa on AgroBerry jaoks ideaalne mess toodangu tutvustamiseks, kuna näituse toimumiskohta Güstrowit tuntakse Saksa astelpajukasvatajate keskusena. “Kui senini oleme oma toodangut müünud Soome ja Rootsi, siis nüüd suudame seoses tootmise suurendamisega rahuldada lisaks ka Saksa turunõudluse. Messile lähemegi tutvustama kohalikule tarbijale erinevaid astelpaju tooteid ja kohtume samas Saksa maineka loodustoodete keti Reform Hausi esindajatega,” ütles Miller. Ettevõtte järgmine siht on Prantsuse turg, kus läbirääkimised on juba alanud.

 

Eesti osaleb MeLa messil 4ndat korda. Mess on suunatud põllumajanduse, toiduainete, kalamajanduse, metsandus ja metsatehnika, jahinduse, aiandus, põllumajandustehnika, loomakasvatus ja farmitehnika ning tõuaretuse valdkondadele. Samuti toimub näituse raames ka keskkonna ja põllumajandusalane kongress “Keskkonna mõju põllumajandustoomisele”.


Messi korraldaja on Mühlengeez'i Messi- ja Näitusekeskus. Eesti ühisstendi kujunduse autor on disainer Marju Liigand.

Allikas: EPKK pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.