Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ajapikendus nõuande- ja teabeleviteenuste toetuste taotlemisel (2005-09-01 19:38:32)

 

Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) pikendab Eesti riikliku arengukava (RAK) meetme 3.8 ehk Nõuande ja teabeleviteenuste toetuse alameetme, maakondliku infopäeva korraldamise toetuse taotluste vastuvõttu kuni 20. septembrini.

 

Maakondliku infopäeva korraldamiseks said soovijad taotleda toetust alates 8. augustist, taotluste vastuvõtt oli kavas lõpetada 2. septembril. Põllumajandusministeeriumi teadus- ja arendusosakonna juhataja Merry Aart-Jüriado sõnul pikendatakse avalduste vastuvõttu taotlejate palvel. “Pikendame taotluste vastuvõttu, et anda taotlejatele rohkem aega avalduste ettevalmistamiseks – kuna tegemist on uue toetusmeetmega, siis on taotluste ettevalmistamine taotlejatele mõnevõrra keerulisem kui tavaliselt,” ütles Aart-Jüriado.

Maakondliku teabepäeva korraldamise toetus on 12 000 krooni ühe kalendripäeva kohta ning toetuse määraks kuni 80%. Meetme raames saavad infopäeva korraldamise toetust juriidilised isikud, kes tegelevad nõuande-, teabelevi- või koolitusteenuse osutamisega.

 

Aastatel 2005-2006 on EL struktuurifondide raames nõuande- ja teabeleviteenuste toetust võimalik anda 51,6 miljoni krooni ulatuses. Meedet finantseeritakse Euroopa Põllumajanduse Arendus- ja Tagatisfondist (EAGGF).

 

Täpsemat teavet ja taotlusvorme saab PRIA piirkondlikest büroodest ja kodulehelt www.pria.ee.

 

Lisateave: Merry Aart-Jüriado, Põllumajandusministeeriumi teadus- ja arendusosakond, tel 625 6245, e-post merry.aart@agri.ee; Margus Palu, avalike suhete osakond, tel 625 6524, e-post margus.palu@agri.ee.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 01.09.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.