Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sellel nädalavahetusel jagatakse Tallinnas õunu (2010-11-12 18:41:16)


Sellel nädalavahetusel jagavad vabatahtlikud Toidupanga mündikampaania toetuseks Saku Suurhallis toimuval Mardilaadal ja kaubanduskeskustes õunu. Ülemiste kaubanduskeskuses saab joonistada Toidupanga toetuseks plakateid.

Laupäeval tulevad toidupanga vabatahtlikud kokku Saku Suurhallis toimuvale Mardilaadale, kus kell 13 – 15 jagatakse Mardilaada külalistele õunu ja võetakse vastu mündiannetusi Toidupanga toetuseks. Pühapäeval saavad kõik õunu maitsta ja münte ning sente annetada nii Rocca al Mare kaubanduskeskuses (kella 13-15) kui ka Ülemiste kaubanduskeskuses (kella 12-14) Tallinnas.

Ülemiste keskuses saab lisaks õuntele pühapäeval proovida kätt joonistamises - nii väiksemad kui suuremad huvilised saavad kohapeal osaleda Toidupanga toetuseks plakatite meisterdamisel. Ülemiste keskuses valminud ja varasemalt G4S Noorteklubi poolt tehtud plakatitest koosnev näitus jääb kaubanduskeskusesse üles kuni järgmise nädalavahetuseni.

Toidupank on sellel aastal tegevust alustanud heategevuslik ettevõtmine, mis võtab vastu tootmisest ja kaubandusest üle jäänud toiduained ning jagab need koostöös erinevate heategevuslike organisatsioonidega laiali Eestimaa puudustkannatavatele peredele ja inimestele. Täna abistatakse iganädalaselt rohkem kui 200 puudustkannatavat peret Tallinnas ja Tartus, kuid abivajajaid leidub rohkesti kõigis erinevates piirkondades.

Toidupanga mündikampaania eesmärgiks on toetada Toidupanga tegevuse laienemist üle Eesti. Kutsudes selleks eraisikuid ja ettevõtteid annetama kroonimünte, mille abil arendada toiduabi jagamise logistikat. Samuti kutsudes kaasa erinevate Eesti piirkondade MTÜ-sid ja aktiivseid inimesi organiseerima toiduabi süsteemi ülesehitamist oma kodupiirkonnas.

Toidupangale tulid appi kampaaniat korraldama Eesti Pangaliit, kodanikualgatus Teeme Ära!, AS G4S Eesti, Kodanikuühiskonna Sihtkapital ning Eesti Kaupmeeste Liit.

Lisateave:
tel 5300 0515
e-post: tiina@teemeara.ee
www.toidupank.ee

Skype: twistedtiina
 

Allikas: Tiina Urm, Toidupanga mündikampaania, 12.11.2010 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.