Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool tähistab täna oma aastapäeva (2010-11-12 10:59:29)


Täna, 12. novembril kell 12 toimub Eesti Maaülikooli peahoone aulas akadeemiline aktus, mille käigus kuulutatakse välja aasta tegu 2010 ja maaülikooli teaduse populariseerimise auhinna laureaadid, esmakordselt antakse üle aasta täienduskoolitaja auhind.

Aktuse avab rektor Mait Klaassen. Akadeemilise loengu
Loomakasvatusõppest ja -teadusest peab professor Olav Kärt.
Maaülikooli audoktoriks promoveeritakse Helsingi Ülikooli agrotehnika professor Jukka Ahokas, kes on oma tegevusega andnud olulise panuse maaülikooli erinevate instituutide arengusse, edendanud doktoriõpet ning rahvusvahelist teaduslikku koostööd.

Promoveeritakse ka uued doktorid, kes tänavu kaitsnud väitekirju: Brian Lassen, Oliver Sada, Merje Toome, Eve Runno-Paurson, Arvo Tullus, Kadrin Meremäe, Tairi Albert, Terje Elias, Anne Must.
Tartu linnapea Urmas Kruuse annab üle Raefondi stipendiumid ja preemiad. Stipendiumi laureaadid on Veronica Reimaa, Andre Purret, Juula Saar, Monika Liblik, Triin Nõu, Irja Kivimägi, Erkki Varrik, Kaarel Siim, Kaie Sassi, Ina Järve. Raefondi preemia saavad järgmised õppejõud: Arvo Leola, Heidi Soe, Toomas Tamm, Alida Kiis, Jüri Randjärv.

Spordistipendiumi saavad Kaisa Pajusalu ja Igor Syunin, RMK stipendiumi Olav Looga ja Edvard Eelsalu, mahestipendiumi Angela Hiiesalu ja Viljar Veidenberg ning Baltic Agro stipendiumi Riin Muljar ja Mailiis Tampere.
Akadeemilise aktuse kavas on ka innovaatilise õppejõu tiitli ja teenetemedalite kätteandmine ning emeriitprofessorite austamine.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli12.11.2010 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.