Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Botaanikaaia külastatavus püstitas sügishooaegade rekordi (2010-11-11 01:41:21)

 

Kolmapäeval, 3. novembril avati Tallinna Botaanikaaias uuenduskuuri läbinud troopiliste ja kuivalembeste taimede kasvuhooned. Avamisjärgsel nädalal oli botaanikaaia külastajate arv võrreldes tavalise sügisnädalaga kümme korda suurem.

 

Viimase seitsme päeva jooksul käis botaanikaaiaga tutvumas u 1200 inimest. Võttes arvesse näiteks eelmise aasta sama nädalat, kui avatud oli ainult palmimaja ja subtroopika kasvuhoone, oli seekord külastajate arv kümme korda suurem. Tulemus ületab ka käesoleva aasta suvised kõrghetked. Näiteks suvehooaja lõpunädalal, mil leidis aset perepäev ja lahti olid avamaa kollektsioonid, käis Tallinna Botaanikaaias umbes 750 inimest. Aasta lõikes jääb uute kasvuhoonete avamisjärgne nädal alla vaid märtsikuus toimunud orhideede näituse nädalale.

 

„Oleme väga tänulikud kõigile külastajatele ja ootame inimesi alati botaanikaaeda tagasi,“ ütles Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „Silma tasub peal hoida nii meil toimuvate ürituste kaval kui ka loomulikult botaanikaaia kollektsioonil, mis aina areneb ja täiustub,“ rääkis Kähr.

 

Allikas: www.tba.ee 10.11.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.