Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Näitus "Vereta jaht – 13" Eesti Loodusmuuseumis 11.11.2010 – 05.12.2010 (2010-11-09 13:04:27)

 

Kolmapäeval, 10. novembril kell 16 avatakse Eesti Loodusmuuseumis näitus loodusfotovõistluse "Vereta jaht" valitud töödest ning kuulutatakse välja tänavused võitjad.

21. mail kogunesid Ida-Virumaale Tudusse loodusfotograafid, et pidada maha kolmeteistkümnes loomafotovõistlus "Vereta jaht". Jaht toimus RMK Anguse Jahimajandi metsalaamades.
Vereta jaht on pärisjahile sarnanev jaht, kus relvadeks on fotokaamerad ja laskemoonaks mälukaardid ning jahisaagiks hulgaliselt looma- ja looduspilte. Ei ühtegi pauku, vaid vaiksed kaameraklõpsud.

Fotokaameratega hiiliti ja varitseti väärilist saaki varavalgest hilisõhtuni. Fotojahti peeti Ida Virumaa metsades ja soodes 21. mai õhtust 23. mai keskpäevani. Selle jahi jahiloomaks oli metsnugis, kuid jahtida võis kõike ja kõikjal – nii vees, õhus kui maal. Näitusele välja pandud saak iseloomustab Anguse jahipiirkonna maastikke ja selle asukaid.

Varasematel aastatel on jahiloomaks olnud sokk, metssiga, kobras, metskits, põder, karu, ilves, teder, metsis, mäger ja saarmas. Fotojahti on erinevatel aastatel peetud RMK Väätsa, Mahtra, Hiiumaa, Kuressaare, Suurejaani ja Nõva jahimajandites, Põhja-Kõrvemaal ning Pärnumaal.

Loomafotovõistlust "Vereta jaht" korraldatakse alates 1997. aastast.

"Vereta jahti" toetavad 2010. aastal: Prike, Eesti Loodus, Loodusesõber, Eesti Mets, Eesti Jahimees, Eesti Jahimeeste Selts, Looduskalender.ee, Fotoluks, Looduse Omnibuss

"Vereta jahti" korraldavad: Eesti Loodusmuuseum, RMK ja Overall

 

Allikas: Eesti Loodusmuuseumi  09.11.2010 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.