Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Fotokonkursi “Pilk põllule” parimad tööd on selgunud (2005-08-30 17:17:04)

 

Kolmapäeval, 31. augustil kell 11.00 toimub Põllumajandusministeeriumi suures saalis  (Lai 39/41) vastuvõtt Eesti fotograafidele, kes osalesid Maailma Looduse Fondi (WWF) ja Eestimaa Looduse Fondi (ELF) poolt algatatud fotokonkursil “Sinu nägemus toidust ja põllumajandusest” ehk “Pilk põllule”.

 

Eesti fotograafid saatsid konkursile kokku 110 tööd. Nende seast valisid ELFi esindajad ning Põllumajandusministeerium koos Maaelu Edendamise Sihtasutusega välja oma lemmikud. Parimate tööde autoriteks osutusid Arvi Kriis, Ants Maripuu, Kaido Einamaa, Annika Haas, Einar Tiits ja Mihhail Triboi.

 

Looduskaitsjate sooviks oli fotokonkursi abil enam tähelepanu pöörata Euroopa maaelu ja maastike mitmekesisusele, samuti halva põllumajanduspraktika tagajärgedele looduses. Konkursi raames loodi internetileht, kus tutvustatakse Euroopa Liidu ühtset põllumajanduspoliitikat ja vajadust seda poliitikat veelgi loodussõbralikumaks muuta. Kodulehel www.elfond.ee/cap on lisaks võimalik tutvuda ka kõikide konkursile esitatud töödega.

 

WWF ja Canon autasustasid omalt poolt 6 parimat amatöörfotot ja 6 profifotot. Auhinna saajate hulka jõudis ka üks Ingmar Muusikuse foto. Parimate tööde autoritel on auväärne võimalus olla esindatud oma piltidega Canoni ja WWFi ühises fotopangas, mille pilte kasutatakse loodussõbraliku põllumajanduse propageerimiseks.

 

Põllumajandusministeerium koostöös Maaelu Edendamise Sihtasutusega kuulutab homme välja 3000, 2000 ja 1000 krooni pälvivate autorite nimed.

 

Lisainfo: Iiris Saluri, Põllumajandusministeeriumi pressibüroo juhataja kt, tel 625 6254; 527 4539 või Asko Linno, ELFi pressiesindaja, tel 505 6878, asko@elfond.ee


Allikas: Põllumajandusministeeriumi ja Eestimaa Looduse Fondi 30.08.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.