Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pargivahtide panust Tallinna haljastusse on raske ülehinnata (2010-10-20 01:48:33)

 

Esimesed sotsiaalsete töökohtade projekti raames aprillis kuueks kuuks tähtajaliselt tööle asunud 45 pargivahti lõpetasid töö 30. septembril, oktoobri lõpus lõpetab töö veel 35 inimest, kes olid tööle võetud alates maikuust ja novembri lõpuni jääb tööle veel kümmekond inimest.

 

„Kadrioru Pargil on olnud pargivahtidest  ja nende tööst väga suur abi ning positiivne tagasiside on ka teistest linna parkidest, kus nad tööl olid,“ ütles Kadrioru pargi juhataja Ain Järve. Sotsiaalsete töötajate abil on korras hoitud 22 linna parki erinevates linnaosades, lisaks erinevad väiksemad haljasalad kogu linna territooriumil.

 

„Oleme nende tööga väga rahul, sest ligi 150 inimese töö Tallinna linna haljasalade ja parkide korrashoiul annab silmaga nähtava tulemuse,“ lisas Järve. „Linnakodanike positiivset tagasisidet on olnud nii telefoni kui e-kirja teel. Märgatakse, kui korras, puhas ja hoolitsetud on  sel aastal olnud linna haljastus.“

 

Palgakulu pargivahi projektile oli linna eelarvest 5 milj. krooni, millele lisandus üks miljon palga- ja maksuhüvitist Töötukassa poolt. Pargivahtide töölerakendamise lõplik kulu selgub novembris pärast lepingute lõpetamist.

 

Pargivahtide projekti järgmise aasta maht selgub pärast uue Tallinna Abipaketi vastuvõtmist.

 

Allikas: www.tallinn.ee 19.10.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.