Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Külas oli Soome aiandusajakirja peatoimetaja (2005-08-24 20:10:44)

 

24. augustil väisas Eestit Soome aiandusajakirja PUUTARHA&kauppa (Aed ja äri) vastutav peatoimetaja Jyrki Jalkanen. Aiandus.ee toimetuses oli pikem jutuajamine edaspidise koostöö teemadel. Vestluse käigus arutati, kuidas tutvustada meie aiandusportaali põhjanaabritest Internetikülastajatele ning millised on meie võimalused edastada Soome aiandusuudiseid Eesti lugejatele. Partnerlussoovi algatasid hõimuveljed juba kevadel.
Kavandatud koostööst tõuseb kindlasti tulu ka kõigile neile ettevõtjatele, kes Aiandus.ee-s kirjas.
 

PUUTARHA&kauppa on eelkõige Soome kutseaednikele suunistatud ajakiri, mis ilmub kord nädalas. Erialaseid uudiseid ja teavet vahendatakse lille-, köögivilja-, puuvilja- ja marjakasvatajatele, linna- ja vallaaednikele, golfihuvilistele, aiakavandajatele ja –rajajatele, istikukasvatajatele, lille- ja aiakaupmeestele.

Artiklites käsitletakse saaduste kasvatamist ja turustamist, aiakaubandust, floristikat, teadusuuringuid ja katseid, haljastute rajamist ja hooldamist ning sündmusi kodu- ja välismaal. Lisaks avaldatakse aiasaaduste hindasid, sündmuste kalendrit, ettevõtjate infot, ostu-müügi- ja töökuulutusi…

Ajakirja annavad koos välja Puutarhaliitto ry (Aiandusliit) ning Kauppapuutarhaliitto ry (Äriaiandusliit).

 

Jyrki Jalkanen


Jyrki Jalkanen ja Väino Eskla

Aiatark OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.