Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab keskkonnaharidusprojekt "Tootjavastutus - mis see on?" (2005-08-23 16:53:52)


Kolmapäeval, 24. augustil kell 10 algab Harjumaal Kuusalu vallas Laugu külalistemajas MTÜ Ökokratt korraldatav ning Keskkonnaministeeriumi rahastatav seminar "Tootjavastutus - mis see on?".

Seminaril antakse ülevaade rohelisest maksureformist ja tootjavastutusest. Puudutatakse säästva arengu ja keskkonnakaitse erinevaid probleeme ning vahetatakse kogemusi, et muuta loodusõppe programme lastele huvitavamaks ja põnevamaks. Seminari sihtgrupiks on peamiselt õpetajad.

24. augusti koolitusseminariga avatakse 3-kuuline keskkonnaharidusprojekt "Tootjavastutus - mis see on?". Projektis osalemise nõusoleku on andnud Loksa, Kuusalu ja Saue vallad ning üheksa lasteaeda ja kooli.

Lasteaedade ja koolide õpetajad ning omavalitsuse spetsialistid koostavad koolituse käigus keskkonnanädala näidiskavad. Projekti käigus õpetatakse lastele, mis on tootjavastutus ning millised on sellega seonduvad kohustused kauba müüjatele ja elanikele. Koolituse tulemusena omandatakse kogemus ning julgus keskkonnanädalate läbiviimiseks juba projektis osalevates omavalitsustes ja haridusasutustes.

Oktoobri alguses korraldatakse näitlik tootjavastutuse olemuse esitlus: vanarehvide kogumine.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 23.08.2005 pressiteade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.