Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Infopäevade korraldajad saavad toetust taotleda (2005-08-08 18:12:58)

8. augustist kuni 2. septembrini ootavad PRIA piirkondlikud bürood infopäevade korraldajaid toetust taotlema. Riikliku arengukava (RAK) meetme 3.8 raames toetatakse põllumeestele üleriigiliste ja maakondlike infopäevade korraldamist ning üleriigilise infopäeva jaoks trükise koostamist ja trükkimist.

Infopäeva korraldamise toetust võib taotleda juriidiline isik, kes tegeleb nõuande-, teabelevi- või koolitusteenuse osutamisega. Üleriigilise infopäeva korraldamise toetust antakse kuni 100% infopäeva korraldamise abikõlblike kulude maksumusest, kuid mitte rohkem kui 15 000 krooni ühe kalendripäeva kohta. Maakondliku infopäeva korraldamist toetatakse kuni 80% ulatuses abikõlblike kulude maksumusest, kuid mitte rohkem kui 12 000 krooni ühe kalendripäeva kohta.

8. augustil kinnitas põllumajandusminister üleriigiliste infopäevade kava, millega saab tutvuda põllumajandusministeeriumi veebilehel www.agri.ee/index.php/14311/.

Üleriigilised infopäevad, mille korraldamiseks saab toetust taotleda, on taimekasvatuse, loomakasvatuse, toetuste, seadusandluse, aianduse, toiduohutuse ja -hügieeni, sööda ohutuse ja hügieeni, metsamajanduse ning finantsmajanduse valdkonnas.

Infopäevade korraldamise toetuse kohta saab rohkem infot ja taotlusvorme internetilehelt www.pria.ee ja PRIA büroodest.

Allikas: PRIA 08.08.2005 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.