Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Torm viis Tartust mitusada puud (2010-08-10 00:50:46)

 

Linna haljastus- ja puhastusteenistuse andmetel murdis 8. augusti torm Tartus mitusada puud. Sõiduteedelt on need koristatud, pargid ja haljasalad loodetakse korda teha nädala lõpuks.

„Sellist pilti, mis täna hommikul Tartu parkides ja tänavatel avanes, ei ole mina varem näinud,“ ütles seitse aastat ametis olnud linnapuhastuse peaspetsialist Tarmo Teder.

 

Ennelõunane ringkäik parkides ja haljasaladel näitas, et seal oli murdunud 85 puud. Enim oli neid maha langenud Toomemäel - 30, Ropka pargis – 15 ja Tähtvere pargis - 8. „Ihaste parkmetsas oli aga tõeline tormimurd – umbes sada puud järjest oli maast juurtega välja kistud,“ lisas Teder.

 

Teedele oli langenud 35 puud, mis takistasid õhtu- ja öötundidel liiklust 23 linnatänaval. Sõiduteed puhastati hommikuks. Kõnniteede, parkide ja haljasalade koristamine jätkub. Tederi sõnul loodetakse need korda saada nädala lõpuks.

 

Lisainfo: haljastus- ja puhastusteenistuse peaspetsialist Tarmo Teder, tel 736 1226, 517 0990.

 

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 09.08.2010 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.