Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsaomanikud saavad toetust metsa inventeerimiseks ja metsamajandamiskavade koostamiseks (2010-08-03 10:56:39)

 

Kuni 13. augustini saavad metsaomanikud esitada Erametsakeskusele taotlusi metsa inventeerimise ja metsamajandamiskavade koostamise kulude kompenseerimiseks. SA Erametsakeskus võtab vastu metsaomanike taotlusi metsa inventeerimise ja metsamajandamiskavade koostamise toetuse saamiseks.
Metsa inventeerimise toetuse määr on kuni 100% metsa inventeerimise kuludest, kuid mitte rohkem kui 193 krooni inventeeritud metsamaa hektari kohta. Metsa inventeerimise toetuse määr koos metsamajandamiskava koostamisega on kuni 100% metsamajandamiskava koostamise kuludest, kuid mitte rohkem kui 248 krooni inventeeritud metsamaa hektari kohta. Toetuse saamiseks peab mets olema inventeeritud ja metsamajandamiskava koostatud enne taotluse esitamist.
Taotlemiseks vajalikud dokumendid on:

* Taotlus koos lisaga nr 13
* metsa inventeerimise või metsamajandamiskava koostamise eest väljastatud arve ärakiri ning selle tasumist tõendava dokumendi ärakiri;
* metsamajandamiskava koostamise eest toetuse taotlemisel metsamajandamiskava tiitellehe koopia.

Vajadusel saab metsaomanik taotluse täitmisel abi kohalikult metsaühistult või konsulendilt, kelle kontaktid leiab erametsanduse kodulehelt www.eramets.ee.

Hõlpsaim on taotleda toetust e-PRIA portaalis https://epria.eesti.ee/epria. Taotluse koos vajalike dokumentidega saab esitada Erametsakeskusele ka posti teel või tuua ise kohale Mustamäe tee 50, 10621 Tallinn. Digitaalselt allkirjastatud taotlused palume saata siseriiklik@eramets.ee<mailto:siseriiklik@eramets.ee>.

 

 

Allikas: SA Erametsakeskus pressiteade 02.08.2010


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.