Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nädalavahetusel toimuvad Tallinas Tornide väljakul lillefestivali suvepäevad (2010-07-15 02:42:49)

 

17. ja 18. juulil toimuvad Tornide väljaku pargis rahvusvahelise Tallinna lillefestivali 2010 suvepäevad, mis pakuvad linlastele ja linnakülalistele ainulaadset tasuta lilleballi moeshowd, teematunde, lasteala, kinoõhtuid ning väikest käsitöö- ja aianduslaata.

 

Suvepäevad on kindlasti 2010 aasta festivali tippsündmuseks, mille käigus astub kahe päeva jooksul lavale üle kümne muusikute kooseisu. Esitamisele tuleb kontsertprogramm Jaak Joala 60, kus astuvad üles Koit Toome, Mikk Saar, Luisa Värk ja Birgit Varjun koos saateansambliga. Oma kavaga esinevad ka Birgit Õigemeel, Noorkuu, Karavan, Ska Faktor, Untsakad ja paljud teised.

 

Aiandushuvilistele pakutakse suvepäevadel teematunde. Läbiviijateks Räpina Aianduskool,  Eesti Maaülikool, Luua Metsanduskool ning näpunäiteid lilleseadmisest annavad „Lilleballi“ meistrid. Samuti toimub 18. juuli laval koostöös „Lilleballiga“ pärgade ning bikiinide moeshow.

 

Mõlemal päeval on avatud väike laat, kus on kaubaks käsitööesemed, taimeistikud, roosid ja palju muud. Samas toimub kodumaiste toidukaupade ja veinide degusteerimine.

 

Kõige väiksematele festivali külalistele on avatud  lilletelk, kus  lapsed saavad hüpata batuutidel ning kuulata muinaslugusid Heino Seljamaa esituses.

Hilisõhtud on seekord mõeldud filmihuvilistele. Mõlemal õhtul alates kelle 22.15 toimub Tornide väljaku pargis festivali kinoõhtu, kus 17. juulil näidatakse Charley Chaplini filme ning 18. juulil midagi põnevat Louis de Funes´i meistriteostest.

 

Eesmärk on pakkuda meelelahutust ja silmailu nii noorematele kui vanematele. Mõlemat päeva aitab kõrges meeleolus hoida õhtujuht Andres Torm ja lisainfot Tallinna lillefestivali 2010 suvepäevade kohta leiab kodulehelt www.lillefestival.tallinn.ee ning www.facebook.com-i grupist Tallinna Lillefestival 2010.

 

Allikas: www.tallinn.ee 14.07.2010.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.