Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eestis on visiidil Saksamaa põllumajandusminister Ilse Aigner (2010-07-13 12:22:01)


Eestit külastab täna ja homme Saksamaa põllumajandusminister Ilse Aigner kellega arutatakse peamiselt Euroopa Liidu (EL) ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevikku. Muuhulgas külastab Aigner ka piimatootmisettevõtet AS Pakar.

Eesti põllumajandusminister Helir-Valdor Seedri sõnul on ELi suurte ja väikeste riikide huvid põllumajandusküsimustes paratamatult mõnevõrra erinevad. „Usun, et Aigner saab selle külaskäigu raames parema pildi väikeriigi eripäradest ja huvidest, mis võimaldab meil edaspidi veelgi paremini koostööd teha ja ühishuvisid kaitsta.“

Kahe riigi ministrite ametlik kohtumine toimub täna pärastlõunal ning selle peamiseks teemaks ongi ÜPP tulevik pärast 2013. aastat, mille kujundamisel on Saksamaa üks juhtivaid riike. Eesti toetab reformi ning seisab selle käigus erinevate liikmesriikide toetusmäärade ühtlustamise ning nende sidumise eest avalikkusele pakutavate hüvede ja teenustega.

Kolmapäeva hommikul külastab Aigner muuhulgas Tallinna külje all Jüris asuvat AS Pakari lüpsilauta. Pakari lüpsikari on ligi 300 looma suurune ning laut on varustatud lüpsirobotitega. „Robotlautu on vähe mitte ainult Eestis vaid terves Euroopas, mistõttu on tegemist küllaltki ainulaadsega laudaga ka Saksamaa mõistes,“ märkis Seeder.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 13.07.2010 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.