Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas Nõmmel korrastatakse piirdeaedu (2005-07-28 20:46:18)

 

Kevadel Nõmmel alanud kampaanias “Piirdeaiad korda” osales ligi sada kinnistuomanikku, kes kõik said soodustusi uue piirdeaia rajamiseks või olemasoleva korrastamiseks vajalike materjalide ostmisel.
 

Nõmme linnaosavanema Erik Sandla sõnul on piirdeaia remont või korrastamine majaomanikule materjalide kõrge hinna tõttu üsna kulukas, seepärast võetakse see töö ette sageli viimases järjekorras.
„Tahaksime aidata, et Nõmmele oma näo ja ajaloolise omapära andvad piirdeaiad oleksid korras, lisaks suurendab terve piirdeaed turvalisust,” lisas Erik Sandla.

Piirdeaedade korrastamise kampaanias osalejatel tuli enne piirdeaia korrastamist aia kavand linnaosa arhitektiga läbi arutada, et uus aed ikka sobiks antud keskkonda.
Üheskoos lepiti kokku korrastatava või ehitatava piirdeaia kuju, värv, materjalid jmt, mille kohta arhitekt koostas spetsifikatsiooni, mis oli aluseks aia ehitamiseks vajalike materjalide ostusoodustuste saamisel.

Kampaanias osalejad saavad soodusostu sooritada mitmes ehituskaupadega kauplevas ettevõttes.

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 28.07.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.