Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Karupoeg sõitis Nigula metsloomade taastuskeskusest Alaveski loomaparki (2010-07-07 11:48:27)

 

Kevadel Nigula metsloomade taastuskeskuses varjupaiga leidnud pooleaastane karupoeg sõidutati eile Alaveski loomaparki Võrumaal, kus ta jääb ootama reisi oma uude kodusse Leedus.

Karupoeg on Nigulas veedetud kuude jooksul äratanud tähelepanu ja kaastunnet ajakirjanduse veergudel. Kahjuks pole inimestega harjunud loom võimeline enam metsas iseseisvalt toime tulema, mistõttu parim paik talle ongi loomaaias või -pargis.

Karu pole Nigula metsloomade taastuskeskuse viimane asukas, sest taastuskeskus tegutseb ning siia saabub loomi-linde ravile ning samuti lahkub neid siit loodusesse tagasi.

Erinevalt loomapargist pole Nigula metsloomade taastuskeskus koht, kuhu inimese võiksid loomi vaatama tulla. Taastuskeskuse eesmärk on hooldada abitus seisundis loomi, kuni nad on võimelised jälle vabas looduses oma liigipärast elu elama. Seetõttu hoitakse inimesi neist võimalikult kaugel.

 

Allikas: Keskkonnaameti 07.07.2010 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.